Stories-detail

Vacature Coördinator Productie & Logistiek

Published:
2 Nov 2022
Category:
Tags:
wearehiring, vacature, logistiek, productie, groei

Rotaid groeit door! En zo ook onze logistieke en productie activiteiten. Daarom zoeken wij een Coördinator Productie en Logistiek, die de verdere groei van onze activiteiten in ons warehouse vorm gaat geven. Wij zoeken een hands-on team-player, die tussen onze mensen staat, zorgdraagt dat onze internationale klanten altijd tijdig worden beleverd en borgt dat onze magazijnen goed bevoorraad blijven. Spreekt een dynamische, internationale markt je aan en draag je samen met ons graag bij aan een hartveilige wereld? Dan komen we heel graag met je in contact!

Functieomschrijving: Vacature Coordinator Productie & Logistiek


Voor meer informatie kun je contact opnemen met John van Hirtum, Operations Manager, op 0478 – 769 052. Je kunt ook een mail sturen naar info@rotaid.com o.v.v vacature, met daarbij je curriculum vitae en een motivatiebrief. We nemen dan snel contact met je op.

Recent Stories

All Stories

Word jij onze nieuwe marketing stagiaire?

Over Rotaid AED CabinetsRotaid ontwikkelt en vermarkt wereldwijd haar solideen innovatieve lijn van opbergkasten en systemen voorlevensreddende Automatische Externe Defibrillatoren(AED’s). Vanuit haar kantoor en warehouse in Venrayworden Rotaid producten geleverd aan meer dan 60landen. In deze landen werkt Rotaid nauw samen methaar distributeurs en partners.Rotaid heeft een sterke groei doorgemaakt en wensthaar organisatie verder te versterken met ervarenprofessionals die graag het verschil willen maken en deveiligheid in de wereld sterk willen verbeteren. Met eenopenbare en toegankelijke AED kunnen jaarlijks enormveel levens worden gered en daar zetten we ons meteen gemotiveerd team iedere dag met passie, plezieren teamwork voor in. Over de functieSamen met de Marketing Manager geef je invullingaan onze marketingactiviteiten en ontwikkel je nieuwematerialen, ideeën en concepten, voor zowel onzeonline als offlineactiviteiten. Je bent creatief maar ookhands-on en beschikt over de juiste vaardigheden metAdobe Photoshop, Illustrator, InDesign en eventueelPremière, After Effects en XD. Bovendien communiceerje met klanten over designs en ideeën en creëerje concepten voor onze social media-activiteiten.Beheersing van de Engelse taal is een must, aangezienonze klanten buiten Nederland actief zijn, van Australiëtot en met Canada.Binnen Rotaid bieden we je een uitdagende, bredeen internationale omgeving waarin je je design- enmarketingvaardigheden kunt ontwikkelen. Bovendiendragen jouw werkzaamheden bij aan het redden vanlevens. Over de hele wereld. En dat doe je samen meteen enthousiast, flexibel en betrokken team. Over de kandidaatWij komen graag in contact met een stagiair(e),die zich thuis voelt in een dynamische omgevingen graag in een internationaal bedrijf wil verderontwikkelen. Je bent creatief, kunt planmatig werkenmaar ook wel eens ad-hoc inspringen en jouw designsen ideeën zijn van topkwaliteit. Je beheerst de Engelsetaal en kent de Adobe Studio van binnen en buiten.Wij bieden je uiteraard een passende stagevergoedingmaar vooral een organisatie en markt waarbinnen jenieuwe vaardigheden en skills kunt ontwikkelen. Reageren?Stuur je CV en motivatie naar jeffrey@rotaid.com o.v.v.sollicitatie. Voor vragen kun je ons bereiken op0478 – 769 052 en vragen naar Jeffrey Bosdriesz.